""

Milletvekili Başer, köy ziyaretinde şenliklere katıldı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:34

Milletvekili Başer, köy ziyaretinde şenliklere katıldı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Çadırardıç ve Sarıfatma Köylerini ziyaret ederek buralarda düzenlenen yayla şenliklerine katıldı. Milletvekili Başer’e AK Parti Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel Meclis Üyesi ve Efendi Ekmek Fırınları sahibi Ali Açıkgöz’de eşlik etti.

Milletvekili Başer, köy ziyaretinde şenliklere katıldı
Son Güncelleme :

30 Haziran 2017 - 7:00

Milletvekili Başer’e köy sakinleri yakın ilgi gösterdi. Başer, her iki şenlikte de yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusu yaptı. Başer, şunları kaydetti: “Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına kaynaşmamıza vesile oluyor. Gurbette yaşayan köy sakinleri memleket hasretini bir nebze olsun bu şenliğe katılarak eş, dost , akraba ile buluşarak giderdi. Bizde bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mululuk içerisindeyiz.”dedi.
AK PARTİ İKTİDARLARI DÖNEMİNDE KÖY YAŞAM STANDARDI YÜKSELDİ
Eskiden köylerde vatandaşlar içme suyunu köy çeşmelerinde bidonlarla çekerek sağladıklarını hatırlatan Milletvekili Başer, şimdi bütün köylerde her evde musluktan su aktığını köy yaşam standardının yükseldiğini söyledi. Ogünlerden bugünlere kolay gelinmediğini anlatan Başer,”Çok değil AK Parti iktidarı öncesi çiftimiz, köylümüz traktörüne tarlasını sürecek mazot koyamazken, bankaya olan zirai krediler yüzünden kapısındaki traktörü haczedilir büyük sıkıntılar çekerdi. Faizler almış başına gitmiş köylümüz bankaya girmeye cesaret edemezdi. Şimdi ise hemen hemen her köyde çiftçimizin kapısında sıfır yeni traktörleri görmek mümkün. Asfaltı olmayan köyümüz, altyapısı tamamlanmayan köyümüz kalmadı. Köylerimizi kaldırımlarla buluşturuyoruz. Artık köylerimizin de düzenli olarak çöpleri toplanacak. Amacımız vatandaşımızın hayat standardını en iyi şekilde sürdürmesini sağlamaktır. Bu kapsamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.