""

Milletvekili Başer’den gazetemize ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 17:11

Milletvekili Başer’den gazetemize ziyaret

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek Bekir Çaylak ve Cemil Mermertaş ile Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Başer’den gazetemize ziyaret
Son Güncelleme :

29 Haziran 2017 - 7:00

Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti kurulduğundan bu yana seçimlerde Yozgat’ın her zaman büyük destek verdiğini söyledi. Başer,“ Her hafta sonu Yozgat’a gelerek vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yerinde takip ediyor ve gözlemliyoruz. Referandum seçimde de görüldüğü gibi Yozgatlılar yine üzerine düşeni yaparak Türkiye’de ilk 5’in içerisine girdi. Bu destek Yozgat’a yatırımların artarak devam edeceğini gösterir. İlimize yapılan ve yapımı devam eden yatırımları hepimiz çok iyi biliyor ve görüyoruz. Bunları elbette yeterli görmüyoruz. İlimizin gelişmesi ve kalkınması için yatırımlar noktasında gece gündüz demeden çalışıyoruz. Şehrimiz yakın bir gelecekte hak ettiği noktalara geleceğine inancımız tamdır. Bu anlamda Yozgat basınımız her zaman bizlerin yanında olmuş ve şehrimizin gelişmesine ve tanıtımına katkı sunmuştur. Ben bu noktada Yemniufuk Gazetesi ve tüm gazetelerimizin yöneticilerine, muhabirlerine ayrı ayrı teşekküe ediyorum.”diye konuştU.
Çaylak ve Mermertaş’ta ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Yusuf Başer’e teşekkür ederek Yozgat üzerine sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.