""

Milletvekili Başer’den Mevlid Kandili mesajı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:30

Milletvekili Başer’den Mevlid Kandili mesajı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Yozgat halkının kandilini kutladı.

Milletvekili Başer’den  Mevlid Kandili mesajı
Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 7:00

Milletvekili Başer, mesajında şunları kaydetti: “Doğumu âlemlere nur ve huzur getiren Peygamberimiz Hazret-i Muhammed’in doğum günü olan Mevlid Kandilini kutluyorum. Bu gece, Müslümanlar arasında yüz yıllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamberimiz derin bir saygı ile anılmaktadır. O vahşet devrinde kâinat ufkundan bir güneş gibi doğdu. Bu güneş âhir zaman Peygamberi Hz. Muhammmed idi. Tarihin seyrini, hayatın akışını değiştiren bu eşsiz olay, dünyayı yerinden sarsan değişimlerin en büyüğü idi. O âlemlerin Rabbinden, “Alemlere rahmet olarak gönderildi.” Asırlara sığmayacak inkılâpları birkaç sene içerisinde gerçekleştirdi. Evlâtlarını diri diri toprağa gömen babalar O’na ve getirdiği prensiplere iman ettikten sonra mükemmelleştiler, dünyaya insanlık, adalet ve medeniyet rehberi olacak hale geldiler.
İnsanlar O’nun tek emriyle, kökü yüzlerce yıl derinde olan alışkanlıklarını bıraktı. İşte bu geceyi bütün kalbimizle, ruhumuzla her sene yeniden yâd edip kutluyoruz. Peygamberimizin getirdiği ebedi nura yeniden sımsıkı sarılmak ve Mevlid Kandili münasebetiyle ona yeniden bağlılığımızı tazelemek ne yüce bir şeref ve ne büyük bir saadettir. Bu vesileyle değerli hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.