""

Milletvekili Şahan, Bakan Bayraktar’a Yozgat’ın taleplerini iletti « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:15

Milletvekili Şahan, Bakan Bayraktar’a Yozgat’ın taleplerini iletti

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, her fırsatta bakanlarla görüşerek Yozgat’ın istek ve taleplerini birinci yetkili makamlara iletmeye devam ediyor.

Milletvekili Şahan, Bakan Bayraktar’a Yozgat’ın taleplerini iletti
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:32

Yozgat’ın sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının karşılanması adına Ankara’da yoğun bir mesai harcayan Şahan, bu kapsamda gerçekleştirdiği son ziyarette Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi.
Mecliste yürüttüğü çalışmalar ve Yozgat genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın takdirini kazanan Milletvekili Süleyman Şahan, il genelindeki sorunların çözümü için bakanlarla yaptığı düzenli temasları sürdürüyor. Şahan, her bakanlık nezdinde Yozgat’a yönelik yatırımların artırılması ve hızlandırılması için yoğun çaba sarf ederek, Yozgat’ın kalkınması adına önemli adımlar atıyor.
YOZGAT’IN ENERJİ İHTİYAÇLARI VE YATIRIMLARI GÜNDEMDE
Bakan Bayraktar’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat il genelinde enerji alanında karşılaşılan sorunlar ve yatırımlar konusunda detaylı görüşmelerde bulundu. Özellikle yenilenebilir enerji kaynaklarının Yozgat’ta daha etkin kullanılmasına yönelik projeler, ilçelerdeki enerji altyapısının iyileştirilmesi ve köylerde yaşanan elektrik sorunlarının çözümü gibi konular öncelikli gündem maddeleri arasında yer aldı.
Şahan, Yozgat’ın enerji potansiyeli ve devam eden projelerin hızlandırılması gerektiğini vurguladı. Elektrik iletim hatlarındaki iyileştirme çalışmaları için Yozgat halkının beklentilerini aktaran Şahan, yenilenebilir enerji kaynakları potansiyelinin daha verimli şekilde değerlendirilmesi için bakanlıktan destek talep etti. Kırsal bölgelerde özellikle çiftçilerin enerjiye ulaşımını kolaylaştıracak projelerin hayata geçirilmesi için de Bakan Bayraktar’dan destek istedi.
BAKAN BAYRAKTAR’DAN DESTEK SÖZÜ
Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Şahan, Bakan Bayraktar’ın Yozgat’ın enerji alanındaki taleplerine duyarlı yaklaştığını ve bakanlık olarak gereken desteği vereceklerini ifade ettiğini belirtti. Şahan, “Yozgat halkının taleplerini en doğru makamlara iletmek ve onların sesi olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmelerin neticesinde Yozgat için önemli adımlar atılacak. Hem elektrik potansiyeli hem de enerji kaynaklarının daha etkin kullanılmasına yönelik çalışmalar hız kazanacak” dedi.
Bakan Bayraktar da Yozgat’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve enerji projelerinin hızlandırılması için gerekli adımların atılacağını ifade etti.
Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın gelişmesi için her platformda girişimlerini sürdürdüğünü belirterek, “Hemşerilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak adına tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yozgat’ımızın her alanda kalkınması için bakanlıklarımızla iş birliği halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Milletvekili Şahan, ziyaret sonunda Bakan Bayraktar’a gösterdiği ilgi ve Yozgat’a verdikleri destek için teşekkür ederek, Yozgat halkı adına memnuniyetini dile getirdi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.