""

Milletvekili Şahan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 00:18

Milletvekili Şahan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazilerin ülke ve millet için taşıdığı önemi vurguladı.

Milletvekili Şahan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2024 - 18:09

Mesajında, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullanan Şahan, gazilerin fedakarlıklarının her daim hatırlanması gerektiğini belirtti.
Gazilerin, Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesindeki en büyük kahramanlar olduğunu dile getiren Şahan, “Onlar, vatan uğruna canlarını feda eden ve bu toprakları bizlere miras bırakan azizlerdir. Gazilerimizin gösterdiği cesaret ve fedakarlık, milletimizin birliğini ve dirliğini güçlendirmektedir” şeklinde konuştu.
Bu özel günün, gazilere olan minnetin ve saygının bir ifadesi olduğunu vurgulayan Şahan, “Bu vesileyle, tüm gazilerimize ve şehit ailelerine her zaman destek olma azmimizi yineleyerek, onlarla birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
Milletvekili Şahan, gazilerimizin huzur içinde yaşaması için devletin tüm imkanlarının onların yanında olduğunu ifade ederek, “Hayatta olan gazilerimize de sağlık, uzun ömür ve mutluluk diliyorum “dedi.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.