""

Eroğlu’ndan Genel Sekreter Kocakaya’ya Ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 14:31

Eroğlu’ndan Genel Sekreter Kocakaya’ya Ziyaret

Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, beraberinde Yozgat Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Hakan Ece ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya’yı ziyaret etti.

Eroğlu’ndan Genel Sekreter Kocakaya’ya Ziyaret
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 18:28

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaette; Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Genel Sekreter Kocakaya’ya sağlık alanındaki güncel gelişmeler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi sundu. Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve ortak projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
Ayrıca Yozgat Ağız ve Diş Merkezi’nin çalışmaları ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi konusundaki hedefler dile getirildi. Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, Sağlık Sen’in sağlık alanındaki katkılarına teşekkür ederek, Bozok Üniversitesi ile işbirliğinin önemini vurgulayarak, üniversitenin sağlık hizmetleri ve eğitim alanındaki desteklerinin devam edeceğini belirtti.
Yozgat Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Kocakaya, ziyaretlerinden dolayı Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.