""

Milletvekili Şahan’ın acı günü « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 14:30

Milletvekili Şahan’ın acı günü

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, hayattaki en acı günlerinden birini amcası 81 yaşındaki Hasan Şahan’ın hayatını kaybetmesi ile yaşadı.

Milletvekili Şahan’ın acı günü
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 18:31

Merhum Hasan Şahan’ın cenazesi Garajlar Yeni Camide öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.


Yaşlılığa bağlı hastalıklar sebebiyle Yozgat Şehir Hastanesinde bir süredir tedavi gören Hasan Şahan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.


Hasan Şahan’ın hayatını kaybetmesi Şahan ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Merhum Şahan’ın cenazesi dün Sorgun Garajlar Yeni Camide öğle namazına müteakip kılınan Cenaze namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına; AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, İl Başkanı Çelebi Altuntaş, ilçe ve belde başkanları, Şahan ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Bizde Yeniufuk Gazetesi olarak Merhum Hasan Şahan’a Allah’tan rahmet diliyor, başta Miletvekili Süleyman Şahan olmak üzere Şahan ailesine baş sağlığı diliyoruz.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.