""

Milletvekili Sedef’den ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:00

Milletvekili Sedef’den ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, İlçe ziyaretleri kapsamında Çayıralan Ziraat Odası Başkanı Alpaslan Berk’i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Sedef’den ziyaret
Son Güncelleme :

28 Temmuz 2021 - 17:29

Çayıralan Ziraat Odası Başkanı Alpaslan Berk Milletvekili Sedef’e çiftçilerin sorunlarına yönelik bilgi verdi.
Milletvekili Sedef ziyarette yaptığı açıklamada, “Yozgat’ımızın her köşesini gezerek vatandaşlarımızla ve Oda Başkanları ile bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde dinliyor ve çözümüne ilişkin gerek burada gerekse Mecliste çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler vatandaşımızı seçimden seçime değil her fırsatta ziyaret etmeye çalışıyoruz. Çünkü vatandaşımızın düşüncelerini, fikirlerini önemsiyoruz.”dedi.
Milletvekili Ethem Sedef’e İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, MHP İlçe başkanı Sezai Yaşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Çetin eşlik etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.