""

Milletvekili Soysal, halk gününde vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:16

Milletvekili Soysal, halk gününde vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat’ta partisinin İl Teşkilatında düzenlenen halk gününde vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Milletvekili Soysal, halk gününde  vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2017 - 7:00

İl Başkanlığında düzenlenen halk toplantısına, Milletvekili Ertuğrul Soysal’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Mahalle Muhtarları Derneği Başkan ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Boğazlıyan ve Sorgun’da düzenlenen halk toplantılarının ardından Yozgat’ta da düzenlenen halk günü toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili Soysal, önce kadınların sorunlarını, ardından da erkeklerin sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı.
Tüm Yozgat halkının sorunları ile yakından ilgilendiklerini, her vatandaşın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini vurgulayan Soysal, “Yozgat ve ilçelerinde sıklıkla halk günü toplantıları düzenliyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyor burada çözüme kavuşturulması gereken istekleri burada, Ankara’da çözümlenmesi gereken sorunları da oraya taşıyarak çözmeye çalışıyoruz. Bu toplantının amacı vatandaşlarımızın Ankara’ya gelerek sorunlarını iletmek yerine biz onlara geliyor ve sorunlarını yerinde dinliyoruz. Her bir vatandaşımızın sorunu ile kendi sorunumuz gibi ilgileniyoruz, çözmek için uğraşıyoruz.” dedi.
YOZGAT AK PARTİ İKTİDARIYLA
YATIRIMLARA
KAVUŞTU
Yozgat’ın AK Parti iktidarıyla yatırımlara kavuştuğunu söyleyen Milletvekili Soysal, “Son yıllarda ilimize yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla şehrimiz gelişme süreci içine girmiştir. 4 bin kişilik cezaevi kampüsü, diyanet eğitim merkezi, adli tıp kurumu ve ismini sayamadığımız yatırımların hizmete girmesiyle şehrimizin ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkısı olacaktır. Bu kapsamda ben ve diğer milletvekili arkadaşlarımız Sayın Bakanımız her zaman Yozgatlı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.