""

Milletvekili Soysal, Yozgat halkının yeni yılını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 00:24

Milletvekili Soysal, Yozgat halkının yeni yılını kutladı

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Yozgat halkının yeni yılını kutladı.

Milletvekili Soysal, Yozgat  halkının yeni yılını kutladı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 7:00

Milletvekili Ertuğrul Soysal, yeni yıl dolayısıyla yaptığı açıklamada, yeni yılın Yozgat ve ülke adına aydınlık yarınlara taşıması temennisinde bulundu.
Soysal, şunları kaydetti: “Bir yılı daha geride bırakarak yeni umutlar, yeni beklentiler ve geleceğe daha güvenle bakarak yeni bir yıla giriyoruz. İnanıyorum ki bu yeni yılda yeni heyecanlarla emin adımlarla ilerleyerek İlimizi ve Ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız. Geride bıraktığımız 2017 yılında İlimizi daha iyi noktalara taşıyacak birçok alanda güzel çalışmalar yapıldı. Devletimizin şefkatli elini, imkânlarını Yozgat’ın tüm sathına ulaştırma yönünde yoğun mesai harcandı. Eğitim, sağlık, spor, tarım ve hayvancılık, ulaşım gibi daha birçok alanda 2017 yılında önemli mesafeler kat edildi. Güzel Yozgat’ımızın gelişmesi, kalkınması ve layık olduğu yere gelmesi için geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında da sevgili Yozgatlıların, mesai arkadaşlarımın ve tüm kamu görevlilerinin gönül birliği içerisinde en üst düzeyde sevgi ve şefkat birlikteliğiyle katkı sağlayacaklarına eminim. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının başta Ülkemize, tüm Yozgatlı hemşerilerime huzur, mutluluk ve güven getirmesini, başarılarının daim olmasını, sevginin hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.