""

Milletvekili Yusuf Başer, “Sorumluluğumun Farkındayım” « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:51

Milletvekili Yusuf Başer, “Sorumluluğumun Farkındayım”

Milletvekili Yusuf Başer, “Sorumluluğumun Farkındayım”
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2022 - 15:44

Genel ve yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi çalışmalar yoğun bir şekilde devam ederken, ülke ve Yozgat’ta ekonomide yaşanan genel sıkıntılar da siyaset gündeminin en önemli konularının başında yer almaktadır.

Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılardan kaynaklı ortaya çıkan sonuçtan Yozgat da payına düşen bedeli ödemek zorunda kalan illerin başında gelmektedir.

Bu bağlamda Yozgat’a yapılacak yeni projelerden ziyade yapımı tamamlanmadığı için zamanında hizmete girmeyen yatırımlardan en önemlisi Yüksek Hızlı Tren projesidir.

Yozgat halkına bu konuda siyasetçiler başta olmak üzere kimler söz vermedi ki; alelacele verilen bütün sözler maalesef havada kaldı. Bu konu başta olmak üzere Yozgat’la ilgili hayati önem taşıyan konuları evvelsi gün ziyaretimize gelen Milletvekili Yusuf Başer ile yaptığımız sohbette bir kez daha konuşma fırsatımız oldu.

Sayın Başer’in bize, bizim de kendisine anlatacak, konuşacak çok sözümüz vardı.

Biliyoruz ki; Meclis çalışmaları dışında her fırsatı Yozgat’ta seçim bölgesinde ziyaretler yaparak geçiren, çalışmaları yerinde inceleyen Başer’in, merkez başta olmak üzere şehrin her köşesinde hizmetlerin tamamlanmasında gösterdiği gayret ortadadır.

Yine yatırımcı bakanlıkların her birisinden Yozgat’ı pay sahibi yapmak için yoğun çaba sarf etmektedir.

Fakat ortada bir sorun var (!) Bu kadar gayret ve çaba her ne hikmetse kamuoyu tarafından pek bilinmemektedir. Ak Parti teşkilatlarının bu konuda kendini ifade edememe gibi bir sorunu dikkatleri çekiyor.

Yaptığımız sohbette Hızlı Tren, Yozgat havalimanı, İnandık ve Oğulcuk barajı projelerinde sona yaklaşıldığını bildiren Milletvekili Yusuf Başer, “Muhalefet her ne kadar yapılan yatırımları görmezden gelse de; sadece Yozgat’ımızda değil ülkemizin dört bir tarafında yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, bu hafta sonu kent merkezinde çok sayıda esnafı da ziyaret etti, bu ziyaretler sırasında kendisine iletilen sorunların çözümü için ilgili bakanlıklar ve bürokratlar nezdinde gereken çalışmaları yaptı.

Peki bu çalışmaları kendisi bizi ziyaret edip anlatmasaydı nereden bilecektik!

Bu konuda il başkanlığının, merkez ilçe başkanlığının, çalışma yürütmesi, kamuoyu ve basını dönemsel olarak bilgilendirmesi gerekmez miydi?

Yine vatandaşın sorunlarını tespit edip, siyasete bu sorunları iletip, takip ederek çözümlenmesini sağlamak ve milletvekillerini halkın karşısına bildirilen sorunları çözmüş ve yeni sorunların da Ak parti ve milletvekilleri tarafından çözüleceğine olan inançla çıkarmak, yine teşkilatın görevi değil midir?

Yine vekillerin yakın çalışma ekiplerinin asli görevi de milletvekili ile teşkilat arasında bu iletişimi ve koordinasyonu sağlamak, vekilin yaptığı çalışmaların daha etkin ve sonuç alıcı, partiye oy kazandırıcı bir yapıya ulaşmasını sağlamak değil midir?

Buradan bakınca sayın Başer özelinde bunun böyle olmadığını kendisinin anlattıklarından ve kamuoyundaki Yusuf Başer algısından anlamak mümkündür.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.