""

Milli birlik ve güvenlik vurgusu « Yeniufuk Gazetesi

6 Temmuz 2024 - 14:37

Milli birlik ve güvenlik vurgusu

Alperen Ocakları Yozgat İl Başkanı Musa Seyda Şahin, Türk milletinin birlik ve güvenliği konusundaki kararlılığını vurgulayan önemli açıklamalarda bulundu.

Milli birlik ve güvenlik vurgusu
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 17:19

Şahin, Türk bayrağının sembolize ettiği değerlerin altını çizerek, milletin tarih boyunca gösterdiği direniş ve birlik ruhunun bugün de devam ettiğini ifade etti.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücü ve kararlılığıyla her türlü oyunu bozabileceğini belirten Alperen Ocakları İl Başkanı Şahin, ülkenin birliği ve bütünlüğü için her zaman hazır kıta beklediklerini dile getirdi. Türkiye’nin güvenliği ve milli çıkarlarına yönelik tehditlere karşı asla müsamaha gösterilmeyeceğini vurgulayan Şahin, milletin huzuru ve refahı için gerektiğinde fedakarlık yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Özellikle Suriyeli mültecilere karşı yapılan provokasyonlara ve milli birliği zayıflatmaya yönelik çabaları dikkatle takip ettiklerini belirten Şahin, Türk milletinin misafirperverliğini dünya çapında bir örnek olarak gösterirken, ülkenin iç ve dış güvenliğini sağlamak adına gereken her türlü tedbirin alınması gerektiğini vurguladı.
Alperen Ocakları’nın ülkenin birliği ve bütünlüğü için her zaman tetikte olduğunu ve milletin güvenliği için var güçleriyle çalışacaklarını belirten Şahin, Türkiye’nin iç ve dış tehditlere karşı güçlü duruşunu sürdüreceğini ifade etti. /Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.