""

Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan hafta sonu mesaisi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:11

Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan hafta sonu mesaisi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, hafta sonu okullarda gerçekleştirilen Destekleme ve Yetiştirme Kursunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’dan  hafta sonu mesaisi
Son Güncelleme :

13 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat’ta iki hafta önce göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yoğun mesaisini hafta sonu da devam etti. Merkez Ortaokulundaki Destekleme ve Yetiştirme Kursunu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Yazıcı sınıflara girerek öğrenci ve öğretmenler ile sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi.
Öğrencilere hitaben konuşan Yazıcı, “Bu ülkenin çocuklarının çok çalışması gerekir.
Kitap çok değerli bir hazinedir ve ancak okudukça bu hazineden faydalanabilirsiniz bu yüzden çok kitap okumalısınız.”dedi.İdareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.