""

Minik Ayşe duarla uğurlandı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:26

Minik Ayşe duarla uğurlandı

Yozgat’ın Aydıncık İlçesinde yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ayşe Özçay için cenaze töreni düzenlendi.

Minik Ayşe duarla uğurlandı
Son Güncelleme :

09 Haziran 2021 - 17:03

Yozgat’ın Aydıncık İlçesinde yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 yaşındaki Ayşe Özçay için cenaze töreni düzenlendi.
Düzenlenen cenaze törenine Yozgat Valisi Ziya Polat, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Aydıncık Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Koçak katıldı.
Vali Polat, 8 Haziran Pazartesi günü Aydıncık ilçesinde Dereçiftlik köyünde yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitiren 5 yaşındaki Ayşe Özçay’ın cenazesine katılarak ailesine ve sevdiklerine taziyede bulundu.
KAYMAKAMI ZİYARET ETTİ
Vali Polat cenazenin töreninin ardından Aydıncık Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Polat, ziyaretinde Kaymakam Adem Balkanlıoğlu’ndan ilçede yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alarak, resmi kurumlarda maske mesafe hijyen denetiminde bulundu.
KÜLTÜR EVİNE ZİYARET
Daha sonra Aydıncık Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Polat, burada yürütülen faaliyetler ve Aydıncık ilçesinin has Ametist Taşı ile ilgili Belediye Başkanı Ahmet Koçak ve Kadın Girişimciler Kooperatifi Başkanı Nimet Türker’den bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. (Cemil Mermertaş)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.