""

Miniklerin “Okuma Bayramı” etkinliği beğenildi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:50

Miniklerin “Okuma Bayramı” etkinliği beğenildi

Yozgat Sakarya İlkokulu 1 B sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan Okuma Bayramı etkinliği büyük beğeni topladı. Okuma yazmayı öğrenen minik öğrencilerin okuduğu şiirler ve gösteriler katılımcılardan tam not aldı.

Miniklerin “Okuma Bayramı”  etkinliği beğenildi
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Okulun salonunda düzenlenen programa Okul Müdürü Hamza Şimşek, 1B sınıfı Öğretmeni Kürşat Başgül, minik öğrenciler ve velileri katıldı.
Okul Müdürü Hamza Şimşek, programda yaptığı konuşmada, eğitimin birinci basamağında öğrencilerin okuma yazmayı öğrenerek böylesine güzel bir etkinlik düzenlediğini belirterek, sınıf öğretmeni Kürşat Başgül’e teşekkür etti.
Sınıf öğretmeni Kürşat Başgül’de çocukların okuma yazmayı öğrenmelerinin heyecanı ve sevincini düzenledikleri Okuma Bayramı etkinliğinde aileleri ile birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.
Öğrenci velisi Suat Tinel’de kızı Melisa’nın okuma yazma heyecanına ortak olduğunu belirterek, “Öncelikle sınıf öğretmeni Kürşat Başgül’e ve Okul Müdürü Hamza Şimşek’e teşekkür ederim. Çocuklarımızın kendilerini keşfetmeleri açısından güzel bir etkinlik oldu. Bende bu güzel ve özel bir günde onların bu mutluluğuna ortak oldum. Cep telefonuyla etkinliği kaydettim ve anı olarak saklayacağım.”diye konuştu.
Etkinlikte günün anısına Okul Müdürü Şimşek ve sınıf öğretmeni Başgül tarafından öğrencilere okuma belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
Daha sonra veliler tarafından hazırlanan yiyecekler davetlilere ikram edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.