""

Müftü Yardımcısı Eroğlu veda etti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:13

Müftü Yardımcısı Eroğlu veda etti

Yozgat İl Müftü Yardımcısı Süleyman Eroğlu’nun, Çorum Sungurlu İlçe Müftüsü olarak atanması dolayısıyla veda programı düzenlendi.

Müftü Yardımcısı Eroğlu veda etti
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2022 - 17:57

Yaklaşık 9 yıldır İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapan Eroğlu, müftülük personeli ile vedalaştı. Veda programında Eroğlu’na plaket takdim eden İl Müftüsü Ali Gülden; “Kendileriyle çalıştığımız süre içerisinde beyefendilik ve çalışkanlıkları dolayısıyla ben kendilerinden memnun kaldım. Görevler gelip geçicidir önemli olan gönüllere dokunup hoş bir sada ve muhabbet bırakmaktır. Kıymetli hocamızın yeni görev yerinde de aynı şekilde başarılı olmalarını temenni ediyorum” dedi.
Yozgat’ ta görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eroğlu, programdan sonra yeni görev yerine uğurlandı. / Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.