""

Müftülük personeline konferans düzenledi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:18

Müftülük personeline konferans düzenledi

Diyanet İşleri Başkanlığı Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selehaddin Çelebi ve İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sünnetci tarafından Yüzgat Müftülüğü personeline konferans verildi. Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen programa Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, İlçe Müftüleri,vaizler,din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Müftülük  personeline konferans düzenledi
Son Güncelleme :

27 Kasım 2017 - 7:00

Program Çapanoğlu Büyük Camii İmam Hatibi Cemal Şahiner’in okuduğu Kur’an tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Salih Sezik tarafından yapılan açılış konuşmasında din görevlileri açısından bu gibi programların önemli olduğunu söyledi. Sezik, “Din hizmetleri ve din eğitiminin mutfağında görev yapan ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmette verimliliği arttırmak amacıyla etkin din görevliliği ve etkili din hizmeti başlıklı din gönüllüleri buluşması toplantısına konuşmacı olarak katılan Daire Başkanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu buluşmaları bundan sonra daha sık gerçekleştireceğiz.”dedi. Cami Hizmetleri Daire Başkanı Selehaddin Çelebi yaptığı konuşmada, “Diyanet İşleri Başkanlığının vizyon ve misyonu çerçevesinde Türkiye genelinde ve İlimizde gerçekleştirilen faaliyetlere değindi. Her sene Ekim ayında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında oluşturulan ve toplumumuzun çeşitli kesimlerinde farkındalık uyandırmak için çeşitli temalarla etkinliklerini gerçekleştirdiklerini ve bu çalışmalarla mesafe kat edildiğini, aynı zamanda ileri seviyede fayda görüldü.”dedi.
İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sünnetci’de konuşmasına; konferansta Yozgatlı din görevlileri ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek başladı.
Sünnetci,”İrşat hizmetleri konusunda başkanlığın faaliyetleri hakkında bilgiler vererek,hizmette verimliliği arttırmak amacıyla önemli mesajlar verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.