""

Muhalefet Partilerinden Hala Ses Yok!!! « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:10

Muhalefet Partilerinden Hala Ses Yok!!!

Muhalefet Partilerinden Hala Ses Yok!!!
Son Güncelleme :

22 Kasım 2021 - 7:00

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 17 Kasım 2021 tarihinde gazetemizi ziyaretindeki açıklamasını tekrar hatırlatarak, başlayalım…

“İl başkanı olarak vatandaşlarımızın ve şehrimizin sorunlarını il başkanları toplantısınd22a bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza aktardık. Devam eden ve yapılması planlanan projelerin takibini yapıyoruz ve ilimizle ilgili sorunları Cumhurbaşkanımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Buradan hareketle açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yozgat’ta muhalefet partili arkadaşlarımıza soruyorum ‘Yozgat’la ilgili projeleriniz nelerdir? Hangi projeyi getireceksiniz?’ diye sorduğumda diyecek bir şeyleri yok” dedikten sonra Ak Parti iktidarı döneminde Yozgat’a yapılan hizmetleri hatırlattı.

“Hükümetimiz Türkiye’nin ilk şehir hastanesini Yozgat’ımıza yaptı.

Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, havalimanı inşaatımız hızla devam ediyor.

Hızlı trenin de inşallah yakın bir tarihte açılmasıyla şehrimiz ulaşım yönüyle de büyük bir avantaj sağlamış olacak.”

Sayın Başer, hizmetlerden bahsederken, başka örnekler de vermişti. Bunları gazetemizin haberlerinde görebilirsiniz.

Burada benim üzerinde durduğum ve tekrar hatırlatmak istediğim asıl konu ise, Sayın Başer’in,  “Yozgat’ta Muhalefet partili arkadaşlarımıza soruyorum Yozgat’la ilgili projeleriniz nelerdir, hangi projeyi getireceksiniz diye sorduğumda diyecek bir şeyleri yok ifadesi üzerine daha önce de söylediğim gibi malum açıklama üzerine muhalefet partilerine bir cevap hakkı doğdu demiştim.

Yazımın girişinde de belirttiğim üzere Sayın Başer, söz konusu açıklamayı 17 Kasım 2021 tarihinde yaptı.

Bugün 22 Kasım Pazartesi, muhalefet partilerinden bahsi geçen açıklamaya karşılık bir açıklama henüz yapılmadığını biliyorum.

Yaklaşmakta olan bir seçim var, bu seçimler öncesi iktidara talip Cumhur ittifakına karşı bir araya gelen CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, Yeniden Refah Partisi İl başkanları konu hakkında bir açıklama yapacak mı?

Yozgat kamuoyunun bir açıklama beklediğini hatırlatmak isterim.

Ak Parti’nin Yozgat’taki hizmetlerini, yatırımlarını vatandaş zaten biliyor. Lakin gerek ülkemizin gerekse Yozgat’ın geldiği noktaya baktığımızda ekonomi başta olmak üzere yerel yönetimlerden kaynaklı çözüm bekleyen sorunları da bulunmaktadır.

Dolayısı ile Yozgat kamuoyu ve vatandaşlar, iktidar ya da muhalefet ayrımı yapmaksızın yaşadıkları sorunlara haklı olarak, çözüm beklemektedir.

 

Sonuç olarak, burada asıl üzerinde durulması gereken husus ise, ülke genelinde olduğu gibi merkezi yönetimlerce Yozgat’a yapılan hizmetlerden bahsetmek ve bunları konuşmak değil, önemli olan yerel yönetimler üzerinden Yozgat’ın sorunlarını çözmektir.

Yozgat bugün çevre yolu olmadığı için şehir merkezinde trafik sorunu dahil, alt yapı eksikliğinden kaynaklı kullanılması gereken suyun yüzde yetmişi israf edilmektedir. Yeni yerleşimlere ihtiyaç olmasına rağmen şehir merkezinde çarpık yapılaşma halen devam etmektedir.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.