""

Muhalefet Partilerine Çağrımdır « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:16

Muhalefet Partilerine Çağrımdır

Muhalefet Partilerine Çağrımdır
Son Güncelleme :

18 Kasım 2021 - 17:35

AK Parti’nin siyaseten deneyimli ve tecrübeli İl Başkanı Yusuf Başer, geçtiğimiz gün gazetemizi ziyaret etti, önceki ziyaretlerde olduğu gibi bu ziyarette de verdiği bilgileri sizlerle paylaşacağım…

Önce gazetemizin gündemde tutmaya devam ettiği, Yozgat’ın ihtiyacı olan çevre yolu konusunda yapmış olduğu haberleri takip ettiğini ifade eden il başkanı Başer, konunun takipçisi olduklarını, çevre yolunun geçeceği güzergâhlardaki arazi istimlak çalışmalarının da başladığını bilgisini paylaştı.

“İl başkanı olarak vatandaşlarımızın ve şehrimizin sorunlarını il başkanları toplantısında bizzat Sayın Cumhurbaşkanımıza aktardık. Devam eden ve yapılması planlanan projelerin takibini yapıyoruz ve ilimizle ilgili sorunları Cumhurbaşkanımıza ulaştırıyoruz” dedi.

Buradan hareketle Ak Partinin hizmetlerinden bahsederek, yaptığımız sohbette Sayın Başer, şöyle dedi: “Yozgat’ta muhalefet partili arkadaşlarımıza soruyorum ‘Yozgat’la ilgili projeleriniz nelerdir? Hangi projeyi getireceksiniz?’ diye sorduğumda diyecek bir şeyleri yok. Hükümetimiz şehrimize yapılması gereken her şeyi yapıyor. Bugün baktığımızda Türkiye’nin ilk şehir hastanesi Yozgat’ımıza yapıldı. Bunun yanı sıra Yozgat’ımıza yapılan önemli yatırımlardan, Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, havalimanı inşaatımız hızla devam ediyor. Hızlı trenin de inşallah yakın bir tarihte açılmasıyla şehrimiz ulaşım yönüyle de büyük bir avantaj sağlamış olacak. Hastanemizle ilgili hekim açığı konusunu, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay beye, Anayasa Komisyonu Başkanı Sayın Bekir Bozdağ’a ve Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer beye ilettik. İnşallah hekim açığı sorununu da ortadan kaldıracağız. Amerika’da bağımsız bir kuruluş, şehrimize gelerek Şehir Hastanemizde yaptığı incelemelerin ardından hastanemizi Türkiye’de ve Avrupa’da en iyi dijital hastanesi seçti. Bu büyük bir başarıdır ve bu vesile ile Hastane Başhekimi Sayın Mustafa Kozan ve tüm ekibini ayrıca bir kez daha tebrik ediyorum. Biz elimizden geldiğince şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bunu yaparken de tüm kurum ve kuruluşlarımız, il yöneticilerimizle ve basınımızla istişare halinde olarak, en iyi hizmeti, yatırımı, istihdamı nasıl şehrimize kazandırırız diye gayret sarf edeceğiz. İnşallah buna yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Sayın Başer’in,  “Yozgat’ta Muhalefet partili arkadaşlarımıza soruyorum Yozgat’la ilgili projeleriniz nelerdir, hangi projeyi getireceksiniz diye sorduğumda diyecek bir şeyleri yok ifadesi muhalefet partilerine bir cevap hakkı doğurduğunu düşünüyorum.

Dolayısı ile Yozgat’ta iktidara karşı vatandaştan muhalefet görevi alarak siyaset yapan, mevcut sistemin gerektiği gibi çalışmadığını, bu sebeple ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da ekonomi başta olmak üzere sosyal ve iktisadi alanlarda sorunlar yaşandığını çeşitli platformlarda gündeme getirerek, ülkenin bir sistem değişikliğine ihtiyacı olduğunu anlatan muhalefet temsilcileri, bu açıklamaya nasıl bir cevap verecekler, cevap vermeyi düşünüyorlar mı?

Bekleyip, hep birlikte göreceğiz.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.