""

Mühendisler, Makine Mühendisleri Odası iftarında buluştu « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:24

Mühendisler, Makine Mühendisleri Odası iftarında buluştu

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) tarafından düzenlenen iftar yemeğinde il ve ilçelerdeki mühendisler, STK ve siyasi parti temsilcileri bir araya geldi.

Mühendisler, Makine Mühendisleri  Odası iftarında buluştu
Son Güncelleme :

15 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat MMO tarafından Sürmeli Mangal Keyfi Restoranda düzenlenen iftara Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Baro Başkanı Mehmet Şimşek, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, BBP İl Başkanı Kemal Korkmaz, MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, Türk Ocağı Başkanı Nefise Yüksel, Yozgat MMO Başkanı Tahir Demirel, Başkan Yardımcısı ve Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fadime Solmaz, il ve ilçelerdeki makine mühendisleri ile davetliler katıldı.
Katılımın oldukça yoğun olduğu iftarda Makine Mühendisleri Odası Başkanı Tahir Demirel ve Başkan Yardımcısı Fadime Solmaz meslektaşları ile yakından ilgilenerek samimi ortam oluşturdu.
Daha sonra 25 yılını dolduran oda üyelere günün anısına plaket takdim edildi.
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, yaptığı konuşmada; ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu belirterek, organizeyi gerçekleştiren oda başkanı ve üyelerine teşekkür etti.
Yozgat MMO Başkanı Tahir Demirel’de katılımlarından dolayı meslektaşlarına ve davetlilere teşekkür etti. Demirel, “Türk – İslam Medeniyeti’nin fertleri olarak bizlere düşen görev, kendimizi geliştirerek; mikroda Şehrimizin, makro da Gönül coğrafyamızın ilerlemesine ve gelişmesine katkı sağlamak, ülkemize daha faydalı bireyler olmaktır. Bunun için kişisel hesaplardan kurtulup, Çanakkale de, Sakarya da ve son olarak 15 Temmuz gecesi tüm Türkiye de ben yerine biz deyip, farklılıklarımızı zenginlik olarak görüp birlikte, sermaye güçlerin iç ve dış taşeronlarla üzerimize oynadığı oyunu bozduysak. Şuurlu bir şekilde Türk-İslam Medeniyetine sıkıca sarılıp çok çalışmaya devam etmeliyiz. İçinde bulunduğumuz mübarek ayın bereketinden istifade ederek insanlık için hem çalışmalı hem de dua etmeliyiz.”dedi.
ÜLKEMİZ SIKINTILI BİR SÜREÇTEN
GEÇMEKTEDİR
Ülkenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini vurgulayan Demirel, “Yaşadığımız bölgedeki olaylar malum, dört bir yanımız kan ağlamakta kardeş kardeşi boğazlamakta, hemen hemen tüm dünyada Müslümanların oluk oluk kanı akmaktadır. Kimi bunu din adına, Kimide Müslümanları yok etme adına yapmaktadır. Bizler en azında dualarımızla kardeşlerimizin yanında olmalıyız. Ülkemiz de sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Metropollerde olsun, kırsalda olsun bir sürü illegal olaylar olmakta, vatan uğruna kınalı kuzular tüm Türkiye’de ağıtlarla toprağa verilmektedir. Bizler güçlü olmalıyız. Bir ve beraber olduğumuz gün güçlü olabiliriz. Güçlü olduğumuz gün de yedi düvel bir olsa da bu Aziz Türk Milletine bir şey yapamaz. 15 Temmuz gecesi yakalamış olduğumuz birliktelik ruhunu bozmadan bir ve iri olarak mücadelemize devam etmeliyiz. 15 Temmuz süreci biraz daha seri olarak normal şartlar altında sulandırmadan, adil ve adaletli olarak sonuçlandırılmalıdır. Her kim bu hain teşebbüsün içinde yer aldıysa konumuna ve kimliğine bakmazsızın gereken yapılmalıdır.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.