Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar muhtarlarla bir araya geldi.
Başkan Coşar muhtarlarla bir araya gelerek ilçede yapılacak çalışmaların verimli ve sağlıklı bir şekilde muhtarlarla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Başkanlık makamında muhtarlarla bir araya gelen Başkan Coşar toplantı hakkında verdiği bilgide şunları söyledi “ Bugün demokrasimizin temel taşı olan, muhtarlarımızla bir araya geldik. Boğazlıyan’da ki nüfus hareketliliği, mahallelerimizin eksik ve sıkıntıları, önümüzdeki yıl içerisinde mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz yatırım programı olmak üzere bir çok konu üzerinde detaylıca konuştuk. Gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantıya katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, başarı ve kolaylıklar diliyorum.
İlçemizde yapacağımız çalışmaların verimli ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaşabilmesi için, muhtarlarımızla iş birliği içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
(Alpaslan Demir)
Muhtarlarla bir araya geldi
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar muhtarlarla bir araya geldi.

