Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhteşem Sünnet Düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı

AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel ve Seda Tinel çiftinin biricik oğlu Mert Talha Tinel, muhteşem bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.

AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Suat Tinel ve Seda

Suat- Seda Tinel çiftini bu mutlu günlerinde ailesi, yakınları ve sevenleri de yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldu.
Hayri İnal Konağında düzenlenen Sünnet Düğününe; Tinel ve Solmaz ailelerinin yanı sıra; Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, BBP Merkez İlçe Başkanı Osman Çiftçi, Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyes, Yozgat Şehir Hastanesi Müdürü Sencer Çiçek, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Çelebi Dursun, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nurullah Nurdoğan, Yozgat İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Yozgat Bakkallar Esnaf Odası Başkanı M. Atilla Saygı Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz, esnaflar, işadamları ve sevenleri Tinel ailesini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Sünnetlik kıyafeti ile önce uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu attırılan Mert Talha Tinel, daha sonra sünnet düğününün düzenlendiği Hayri İnal Konağına geldi.


Oldukça yoğun katılımın olduğu düğünde Çapanoğlu Büyük Cami İmamı Cemal Şahiner, Kur’an-ı Kerim den ayetler okudu. Yemek ikramının ardından davetliler Tinel ailesini tebrik etti.
Tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Suat Tinel ve Seda Tinel çifti oğullarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak, Suat ve Seda Tinel çiftini tebrik ediyor, biricik oğulları Mert Talha Tinel’e sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler diliyoruz.

Reklamı Geç