""

MÜSİAD Yozgat’ta faaliyete geçiyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:03

MÜSİAD Yozgat’ta faaliyete geçiyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yozgat Kurucu Başkanı ve Onur Sentetik Tekstil Limitet Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Feridun Daştan, derneği Yozgat’ta da hizmete sunarak şehrin ekonomisine, gelişimine ve kalkınmasına katkı sunacağını söyledi.

MÜSİAD Yozgat’ta faaliyete geçiyor
Son Güncelleme :

15 Aralık 2017 - 7:00

Kısa adı ‘MÜSİAD’ olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği yakın bir gelecekte Yozgat’ta da faaliyete başlayacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’ın görevlendirdiği işadamı Feridun Daştan,MÜSİAD Yozgat şubesini oluşturmak için Yozgat Lise Caddesindeki ‘Necip Alakoç’ iş merkezinde geniş bir büro kiraladı. işadamı Daştan, derneğin Yozgat şubesini 2018 yılının başında hizmete açarak faaliyetlerine başlayacaklarını ifade etti.
Yozgat’taki tüm sanayici ve işadamlarını MÜSİAD’ın çatısı altında toplanmaya davet eden Daştan, Yozgat’ın iş dünyasında dayanışmanın yoğunlaşacağını, işadamları arasında birlikteliğin güçleneceğini ve ekonomik etkinliklerin de hareketleneceğini belirtti.
Türkiye genelinde 60 bine yakın işletmesi ve 11 bin üyesi bulunan MÜSİAD’ın Yozgat’ta da 50.Şubesini açacaklarını kaydeden Daştan, “Türk iş dünyasının malumu olduğu veçhile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin gözetildiği, kendi içinde bütün, bölgesinde, ekonomik ve siyasi alanda etkin, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamlarının oluşturduğu özellikle ekonomi alanında etkin bir Sivil Toplum kuruluşudur.MÜSİAD yaklaşık Bir Milyon 600 Bin kişiye istihdam sağlamakta,yurt içinde toplam 86, yurt dışında 68 ülkede 181 noktada hizmet vermektedir. MÜSİAD’ın misyonu; ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan üye sayısını artırmak, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunmaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.