""

“NAMLUSUNU MİLLETE ÇEVİRMİŞ TANKA SELAM DURMAM”  « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:03

“NAMLUSUNU MİLLETE ÇEVİRMİŞ TANKA SELAM DURMAM” 

“NAMLUSUNU MİLLETE ÇEVİRMİŞ TANKA SELAM DURMAM” 
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 7:00

Bu sözü hatırladınız değil mi?

Tarihi bir söz olduğu daha O gün belliydi…

Türkiye geçen yıl 15 Temmuz’da neler yaşadı hepimiz daha dün gibi hatırlıyoruz. BBP Lideri Muhsin Başkan yıllar önce önemli bir tespitte bulunarak, Türkiye’nin bir yerlere çekilmeye çalışıldığını “namlusunu millete çevirmiş tanka selam durmam” diyerek anlatmaya çalışmıştı.

Bu söz üzerinden yıllar geçti. Geçen yıl 15 Temmuz’da olan oldu. Zira15 Temmuz günü yaşananlara her ne kadar birileri “oyun” dese de ve inanmasa da, Ülkemiz, Yüce Türk Milleti sayesinde Büyük Bir Badire atlattı.

Dolayısıyla Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun geçmişten bugünlere seslenişi ile sohbete başlayalım istedim.

“Ordu Gözbebeğimizdir ancak Namlusunu Millete Çevirmiş Tanka Selam Durmam” 
Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye İran Olmaz, Türkiye Cezayir’de Olmaz ama Türkiye’nin Suriye Yapılmasına da Biz Müsaade Etmeyeceğiz.

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu yıllar önce söylediği sözler bizlere bugünlere dair bir şeyler fısıldamaktadır adeta. Bilge bir lider olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun darbecilere ve İslam düşmanlarına karşı sarf ettiği bu sözler zamanında deliğinden çıkan yılanları korkudan deliklerine geri sokmuştu.

Bu yılanlar geçen yıl 15 Temmuz gecesi Türkiye Cumhuriyeti Devletimize ve halkımıza deyim yerindeyse 10 Şiddetinde bir deprem yaşattı.

Yaşananları özetle hatırlayacak olursak, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup asker, kendi Meclisini bombaladı. Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalamakla yetinmeyen aynı gruba mensup asker, Emniyet Genel Müdürlüğü binasını, Milli İstihbarat Teşkilatı Binasını ve Özel Kuvvetler Binasını da bombaladı.

Bu olaylar devam ederken, Başbakan ve Bakanların yani hükümetin girişimleri, açıklamalar yetersiz kalırken, Ordu Komutanın esir alındığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Bugün kimilerimiz hatırlamasa da Tarihe bakıldığında Türkiye’de birden fazla darbe yaşandı. Fakat böylesi hiç yaşanmamıştır.

Devlet Televizyonu ele geçirildi. Cumhurun başı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, özel televizyon kanalları aracılığı ve akıllı telefon marifetiyle Yüce Türk Milletine hitaben yaptığı tarihi çağrı üzerine halkın gücü bir kez daha üstün geldi.

Gazi Meclisin Bombalanması, Asker-Polis çatışması önlenememiş olsa da, yapılmak istenen Darbe girişimi sadece okunan bir bildiri ile sınırlı kaldı.

Yaşanan bu olaylar üzerine Yüce Türk Milleti başta bütün Siyasi Partiler olmak üzere taraflı/tarafsız Ulusal ve Yerel Basın kuruluşları birlik ve beraberlik içerisinde Bu Devlet Bizim, Bayrak Bizim, Vatan Bizim, Biz Bu vatanın asıl sahipleriyiz dedi.

Bu olayların üzerinden Bir yıl geçti, yıldönümü 15 Temmuz’un, gelmiş geçmiş bütün Şehitlerimize rahmet diliyorum. Ülkenin ve Yüce Türk Milletinin Kıyamete Kadar yaşaması için sen-ben demeden, birbirimizi ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içerisinde yaşamamız gerektiği bir kez daha halkın canını tanklara karşı siper etmesiyle görüldü. Bu yaşananları yeryüzünde yaşayan bir kimsenin unutmaması gerekir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.