""

Nazlı’dan Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:48

Nazlı’dan Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’ya ziyaret

AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, beraberinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Nazlı’dan Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’ya ziyaret
Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 7:00

Ziyarette Yozgat eğitiminden bahseden Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı’nın geçmişte görev yaptığı şehirlerde eğitim adına önemli başarılara imza attığını belirterek, Yozgat eğitim kalitesinin de çıtasını yükselteceğine inandığını söyledi.
Nazlı, “Müdürümüz kısa bir süre önce göreve başladı. Memleketinde görev yapıyor olması sorumluluğunu bu anlamda daha da artıyor. Müdürümüz daha önce pek çok şehirde ve ilçemiz Sorgun’da ve Çankırı’da görev yaptı. Şimdi ise ilimizde görev yapıyor olması Yozgat’ımız adına bir şanstır. Bu vesile ile kendisine bir kez daha başarılar diliyorum.”diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’da ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı’ya teşekkür ederek, amaçlarının il eğitim başarı seviyesini istenilen noktalara taşımak olduğunu kaydetti.
Başkan Nazlı, daha sonra Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız’ı ziyaret ederek sendika çalışmaları ve partisinin çalışmaları hakkında sohbet etti.
Zararsız, ziyaretlerinden dolayı Başkanı Nazlı’ya teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.