""

Nevşehir Hazırlıkları başladı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:24

Nevşehir Hazırlıkları başladı

Spor Toto bölgesel amatör lig 5. grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, hafta sonu kendi evinde oynayacağını Nevşehir Gençlikspor maçının hazırlıklarına başladı.

Nevşehir Hazırlıkları başladı
Son Güncelleme :

01 Kasım 2017 - 7:00

Kırmızı-siyahlılar da Teknik Direktör Aydın Yavuz’un, Talasgücü Belediyespor maçı sonrasında takıma verdiği bir günlük iznin ardından kendi tesislerinde toplandı. Ligin 7. haftasında karşılaşacağı Nevşehir Gençlikspor karşılaşmasının hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
6 puan niteliğinde olan Nevşehir Gençlispor karşılaşması için Teknik Direktör Aydın Yavuz, futbolcularını özel olarak uyardı. Bütün planlarını galibiyet üzerine kuracak olan Yavuz, Nevşehir Gençlikspor maçında bir kaza istemiyor.
Kırmızı-siyahlılar, Nevşehir Gençlikspor karşılaşması öncesinde takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.