""

O paralar bugün hesaplara yatırılıyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 01:19

O paralar bugün hesaplara yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün itibarıyla 2 milyar 900 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

O paralar bugün hesaplara yatırılıyor
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:47

Gaziantep’teki ziyaretleri sırasında gazetecilere bilgi veren Bakan Yumaklı, bu desteklerin özellikle buzağı desteklemeleri ve diğer alanlarda üreticilere önemli katkılar sağlayacağını belirtti.
Bakan Yumaklı, Gaziantep’teki bir hayvan çiftliğini ziyaret ederek tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Ziyareti sırasında, Gaziantep’in tarım ve hayvancılık açısından stratejik bir merkez olduğunu ifade eden Yumaklı, bölgenin potansiyelinin artırılması adına yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.
Yumaklı, yılbaşında açıkladıkları 5 yıllık hayvancılık yol haritası çerçevesinde bu destek ödemelerinin devam ettiğini hatırlatarak, “Bugün itibarıyla 2 milyar 900 milyon liralık destek ödemesi, buzağı desteklemeleri ve diğer desteklemeler başta olmak üzere üreticilerimizin hesabına yatmış olacak. Üreticilerimize hayırlı olsun. Bu desteklerin, hem Gaziantep hem de ülkemizin diğer üreticileri için örnek teşkil etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.