Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O şimdi muhtar

Hem çiftçi hem eğitimci, hem iş insanı hem de sivil toplum alanındaki faaliyetlere kendini adayan Bektaş Güren, hizmet amacıyla aday olduğu seçimde seçmenin desteğini alarak muhtar oldu.

Hem çiftçi hem eğitimci,

Yozgat merkez ilçenin kadim tarihe sahip ve renkli köylerinden Pembecik köyüne muhtar olan Bektaş Güren, köyümden hem büyükşehirlere köprü kuracağını ve köyün sosyo-kültürel açıdan gelişip kalkınması ve tanıtımı için var gücüyle çalışacağını söyledi.
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak hizmet ettikten sonra istifa ederek, mütevazı işyerinde zirai işlere mesaini veren muhtar Güren, aynı zamanda da Alevi Kültür Dernekleri Yozgat şube başkanlığını da yürütüyor.
Muhtar Güren “Köyümden, şehir dışına ve yurt dışına bir pencere açarak, köylülerimizle irtibat halinde olup köprü kurarak, var olan birlikteliği ve kültürel bağı daha da pekiştirip kaynaşmanın sağlanmasını sürdüreceğim diye konuştu.
Pembecik Köyü sakinlerinin hepsine teşekkür eden muhtar Güren, sandıktan çıkan oyların karşılığının, köyünün alt yapı, ulaşım, içme suyu, iletişim ve diğer hizmetlerle verileceğini , köylülerden tek isteğinin ise destek olmalarını sözlerine ilave etti. / Haber Merkezi

Reklamı Geç