""

Öğrenciler Yerli malı haftasını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:12

Öğrenciler Yerli malı haftasını kutladı

Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulunda eğitim, öğretim gören öğrenciler ‘yerli malı’ haftasını kutladı. Öğrenciler hazırladıkları koreografilere ile yerli malına dikkat çektiler.

Öğrenciler Yerli malı haftasını kutladı
Son Güncelleme :

16 Aralık 2017 - 7:00

Aileler ise çocuklarının ilk gösterisini görüntüleyebilmek için birbirleri ile yarıştı. Etkinlik sonrası veliler için hazırlanan öğrenciler yer aldığı video izletildi.
Daha sonra veliler tarafından hazırlanan ürünler katılımcılara ikram edildi.
Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlköğretim Okulu Müdürü Osman Kayıhan, birinci sınıf çocuklarımıza hem yerli malı haftasını tanıtmak hem de yerli malı haftasının önemini belirtmek amacıyla kapsamlı bir program yaptıklarını söyledi.
Hem çocuklarımıza yerli malı haftasını sevdirmek ve her yıl bunu artırarak devam ettirmek istediklerini belirten Kayıhan, burada yerli malının önemini belirtecekler.
Burada en büyük etkenlerden bir tanesi de çocukların özgüvenini kazanmaktır. Bir çocuk ilk defa eline mikrofon alıp sunuculuk yapacak. Bir diğeri meyveyi tanıtacak, bir çocuğumuz ailesine mesaj verecek. Çocukların özgüvenini kazanması açısından bunu önemsiyoruz diye konuştu.
Konuşma sonrasında öğrencilerin getirdiği pasta, börek, tatlı, çeşitli meyveler gibi farklı doğal yiyecek ve yerli içecek türleri bir masada birleştirilerek etkinliğe katılan öğretmen, öğrenci ve velilere ikram edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.