""

Öğrencilerden Afrine mektup « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:33

Öğrencilerden Afrine mektup

Yerköy Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Orta Okulu Öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere moral vermek amacıyla mektup gönderdi.

Öğrencilerden Afrine mektup
Son Güncelleme :

30 Ocak 2018 - 7:00

Yerköy Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Orta Okul Müdürü Seher Gökçe, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlere moral vermek amacıyla öğrencilerimizle birlikte onlarca mektup hazırladık. İnşallah bu harekat zaferle sonuçlanacaktır. Biz Öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte her zaman için Mehmetçiğimize destek vermeye hazırız” dedi.
ASKERLERİMİZE YAZILAN
MEKTUPLARIN
BAZILARI;
‘’ Ben yaptığınız kahramanlıklar karşısında hayran kalıyorum hem de her gün tekrar tekrar bu mektubu yazmadan öne sizin için vatanımız için ayağınıza bir taş değmeden zaferle yurda dönmeniz için hacet namazı kıldım ve Allah izin verirse siz bu harekatı kazanana kadar aslanlar gibi kılacağım…Biz öyle bir milletizki vatansız kalmaktansa ölmeyi tercih ederiz.Bu bir ölüm değildir.Bu aslında bir bedende bir kalpte değil de bir ülke dolusu insanın kalbinde hala yaşamaktır.Bu peygamber alnından öperek cennete girmekti…
Gonca Feraye
GÖKÇE
Sevgili asker abilerim, siz şimdi Afrinde operasyondasınız biz sırf sizin sayenizde evimizde rahat uyuyabiliyoruz ama siz bilinki bizim dualarımız hep sizinle…
Hatice MURAT
Asker abilerime: Asker abilerim, öncelikle bütün Türkiye size minnettar. Ben sizleri öz abim gibi görüyorum. İnşallah sizlerin hiçbirine bir şey olmadan geri dönersiniz Allah sizleri üşütmesin o kötü teröristler ile bu soğukta mücadele ediyorsunuz inşallah şimdiye kadar şehit olan askerlerimizin kanı yerde kalmaz… Söz veriyorum sizler için vatan millet için hayırlı bir evlat olacağım…
Bengüsu YILMAZ
Ey kahraman ordunun şanlı askeri çıktığınız bu şerefli yolda rabbim sizin ve tüm askerlerimizin yardımcısı olsun…. İsmim Sidar Nas 13 yaşında 7.sınıf öğrencisi bir kız çoğuyum eğer burada bu mektubu yazıyorsam bil ki sebebi korkusuz yiğitlerin vatanı ve bayrağı için mücadele etmesidir…
Sidar NAS
( Samet İŞLYEN ,Rüveyda Nas, Fatma Nur ARSLAN, Nisa Nur ARSLAN) İsmini yazamadığımız bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.
Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulu idaresi olarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin kadir şinas davranışlarından dolayı çok çok teşekkür ederiz.
Öğrencilerimiz yarı yıl tatilinde olmasına rağmen ZEYTİN DALI harekatını gerçekleştiren askerlerimize ve komutanlarımıza destek mektupları yazarak okulumuza velileriyle birlikte geldiler ve bizleri bu dua ve sevgileri iletmeye elçi kıldılar. Hepsine çok teşekkür ederiz. Tüm öğretmen öğrenci ve velilerimizle devletimizin ve askerimizin yanındayız.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.