""

Öğrencilerden askerlere moral programı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:00

Öğrencilerden askerlere moral programı

Yozgat Bişek Şehit Adem Kocadağ İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından askerlere moral vermek amacıyla düzenlenen program büyük beğeni topladı.

Öğrencilerden askerlere  moral programı
Son Güncelleme :

03 Ocak 2017 - 7:00

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Bişek Şehit Adem Kocadağ Okul Müdürü Vehbi Candemir, Jandarma bölük komutanı, askerler öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Milli bilinç duygusu ile hazırlanan programda öğrenciler askerlere yazdıkları mektupları verdiler.
Milli İrade adı verilen kütüphanenin açılışının ardından konuklara Yozgat’ın yöresel yemeği arabaşı ikram edildi.
Okul Müdürü Vehbi Candemir, yaptığı konuşmada askerin önemine değindi. Candemir, “Bugün ülkemizde yaşanan hain terör saldırıları ve 15 temmuz gecesi yaşadığımız hain darbe girişiminden dolayı zor günler geçiren cennet vatanımızın bekçileri olan siz analarının kınalı kuzuları bizlerin kıymetli kardeşleri Peygamber ocağının bekçileri, okulumuza tekrar hoş geldiniz.
Biz öğretmenler ve öğrencilerimizle her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Saygıyla selamlıyorum.” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Saim Kuş’ta Çanakkale’yi geçilmez yapan unsurun askerler olduğunu belirterek, “ Biz eğitimcilere düşen görev ise öğrencilerimize bu vatanın nasıl kazanıldığını hangi manevi ruhla mücadele edildiğinin bilincini oluşturmak. Şüphe yoktur ki her Türk evladı zerre şüphe etmeden bu vatan için can vermeye şahadet şerbetini içip şehit olmaya hazırdır.
Şimdiki küçüklerimiz büyüdükleri zaman abilerinden görevi devralıp bu kutsal vazifeye hizmet edeceklerdir. Programda emeği geçen başta Okul Müdürü Vehbi Candemir, olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.