""

Öğrencilere madde bağımlılığıyla mücadele semineri « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:10

Öğrencilere madde bağımlılığıyla mücadele semineri

Yozgat Müftülüğü tarafından ilçelerde eğitim gören öğrencilere yönelik “Madde bağımlılığı ile mücadele” konulu seminerler düzenlenmeye devam ediyor.

Öğrencilere madde bağımlılığıyla mücadele semineri
Son Güncelleme :

23 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Müftülüğü İl Koordinatörü Vaiz H.Mehmet Taşçı, tarafından verilen konferans Kadışehri İlçesinde önce müftülük personeli ve din görevlilerine, ardından aynı gün içerisinde Kadışehri İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulu öğrencilerine düzenlendi.
Konferansta ayrıca, Teknoloji ve İnternet bağımlılığı konusunda farkındalık ve korunma sunumu yapıldı.
Yozgat İl Müftüsü Salih Sezik,yaptığı açıklamada madde bağımlılığı ile mücadelede öğrencilerin bilgilendirilmesine yönelik düzenlediği konferanslardan dolayı H.Mehmet Taşçı’ya teşekkür etti.
Sezik, Bağımlılıkla mücadelede müftülük olarak bütün imkanları seferber ettiklerini belirterek, yapılacak bütün çalışmalarda da Koordinatör ve İl Vaizi H.Mehmet Taşçı’ya destek verileceklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.