""

Öğrencilerinden yılsonu gösterisi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:01

Öğrencilerinden yılsonu gösterisi

Yerköy’de hizmet veren Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi bünyesinde eğitim gören minik öğrencilerin hazırladıkları yılsonu etkinliği beğeniyle izlendi.

Öğrencilerinden  yılsonu gösterisi
Son Güncelleme :

19 Haziran 2017 - 7:00

Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Elif Gül Yılmaz ve Kreş Öğretmenlerinden Şeyma Bozkurt ve Seda Gülkaç’ın organize ettikleri ve minik öğrencilerle birlikte hazırladıkları yılsonu gösterisi öğrenci velileri ve vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.
Minik Adımlar Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Elif Gül Yılmaz; 2016/217 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte minik öğrencilerimizle birlikte güzel bir yılsonu etkinliği hazırladık. Öğrencilerimizin sergilediği gösteriler de veliler ve vatandaşlarımız tarafından oldukça beğeni topladı. Güzel ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdik, umarım önümüzdeki yılda da başarılarımız katlanarak devam edecektir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.