""

Öğretmen ve Akademisyenler projede buluştu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:02

Öğretmen ve Akademisyenler projede buluştu

Aydın’ın Nazilli Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen “Öğretmenler için Proje Danışmanlığı Eğitimi” etkinliğinde farklı üniversitelerden akademisyenler proje kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmen ve Akademisyenler projede buluştu
Son Güncelleme :

28 Haziran 2022 - 16:41

Aydın’ın Nazilli Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen “Öğretmenler için Proje Danışmanlığı Eğitimi” etkinliğinde farklı üniversitelerden akademisyenler proje kapsamında öğretmenlerle bir araya geldi.
Etkinlik Başkanlığını Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek’in ve Etkinlik Koordinatörlüğünü Kadriye Çetin’in yaptığı programda Yozgat Bozok Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Böyükata eğitim yöneticisi ve eğitmen olarak katıldı.
İki gün olarak 25-26 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen programda Prof. Dr. Mustafa Böyükata ile birlikte Denizli Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Mehmet Fevzi Köseoğlu ve Prof. Dr. Serkan Sevim, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Dr. Sümeyye Sınır ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Dr. Hilmi Türkyılmaz gönüllü olarak eğitmenlik yaptı.
Prof. Dr. Mustafa Böyükata, yaptığı konuşmada; ”Zorunlu eğitim süreci sonrasında her genç pek çok şeyi kendi başına öğrenebilme yetkinliğinde olmalıdır. Hele mesleğe atıldıktan sonra insanların yenilikler konusunda bir kurumun ya da çalışılan kuruluşun, yöneticilerin ve idarecilerin onları eğitmek zorunda olmadıklarını bilmesi gerekir. Her proje faaliyeti, her etkinlik ‘modüler bir okuldur’ bu gözle de bakmak gerekir. Nazilli’de öğretmenlerimizin bunun bilinciyle bizlere ulaşarak bu eğitim etkinliğini düzenlemek istemeleri bu açıdan da çok değerlidir. Programın düzenlenmesi için öncülük eden ve koordinatörlüğü üstlenen Nazilli Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Kadriye Çetin ve onun şahsında bütün öğretmenlerimize, ilgileri sebebiyle İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile iştirak eden okulların yöneticilerine teşekkür ederim” dedi.
Katılımcı öğretmenlere belge takdim edilen eğitim programının sonunda, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek düzenlenen etkinliğin katılımcıların keyifle tamamladıkları verimli bir eğitim olduğu ve Nazili’de proje üretme potansiyeline katkı sağlayacağı yönünde değerlendirmelerde bulunarak Prof. Dr. Mustafa Böyükata ile birlikte katkı veren akademisyenlere teşekkür ederek, plaket takdim etti. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.