""

Onlar programların perde arkasındaki kahramanları « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:41

Onlar programların perde arkasındaki kahramanları

Yozgat’ta resmi ve özel programlarda törenlerde görev alan Belediye Bando Takımı müziği ile etkinliklerin en iyi şekilde geçmesini sağlıyor.

Onlar programların perde  arkasındaki kahramanları
Son Güncelleme :

22 Kasım 2017 - 7:00

22
Resmigeçitlerde, okul törenlerinde programın gerçekleşmesini sağlayan kurumlar kadar dikkat çekmese de onlar bu tür etkinliklerin gerçekleşmesini sağlayan perde arkasındaki kahramanlar.
Yozgat Belediyesinin 16 kişilik Bando Takımı yaz, kış demeden etkinliklerde başarılı şekilde görevlerini layıkı ile yağarak halkın büyük beğenisini topluyor.
Takımın Şefliğini yapan ve uzun yıllar belediyede görev yapan Ercan Çopraşık ve bando takımı hocası Osman Çorum bütün programlara sanki ilk defa çıkıyor gibi hazırlandıklarını belirterek, kendilerini mutlu eden tarafın ise herhangi bir aksaklık yaşanmadan tamamlamaları olduğunu ifade etti.
Yüzlerce programlara katıldıklarını vurgulayan Yozgat Belediyesi Bando Takımı Şefi Ercan Çopraşık, “Uzun yıllar belediyede çeşitli birimlerde görev yaptım. Belediyemizin de aynı şekilde bando takımında görev yapıyorum. Bizler aslında görünmez kahramanlarız.
Belki yetirince ilgi görmüyor olabiliriz ama takım olarak belediyemiz yada görev aldığımız başka kurumların programlarında halkımızın duygu yoğunluğunun en üst seviye gelmesini sağlayan bizlerin çaldığı bando müzikleridir.
Özellikle geçit törenlerinde askerlerimiz muhteşem yürüyüşlerinde bandoyla eşlik etmemiz insanlarımızın da bu anlamda hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor.
Sadece ilimizde değil çevre illerimizde de düzenlenen etkinliklere belediye bando takımımızla katılarak orada da ilimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz.”dedi.
Belediye bando takımı hocası Osman Çorum’da benzer ifadeler kullanarak, şöyle dedi: “Biz bando takımımızla başta İstiklal Marşımız olmak üzere bütün eserleri gururla çalıyoruz.
Halkımızın bizim çaldığımız bandomuzun müziğiyle coştuğunu eğlendiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ve motive ediyor. Bizler rutin olarak provalarımızı şefimiz Ercan Bey’in öncülüğünde sürdürüyoruz“diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.