""

Oryantasyon eğitimi düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:52

Oryantasyon eğitimi düzenlendi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından kamuda istihdam edilen memurlara bakım sonrası rehberlik hizmetleri kapsamında oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Oryantasyon eğitimi düzenlendi
Son Güncelleme :

26 Şubat 2022 - 15:02

İl Müdürü Abdullah Neşeli, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: İl Müdürlüğümüzce 3413 sayılı Kanunun Ek-1. madde kapsamında kamuda istihdam edilen memurlara bakım sonrası rehberlik hizmetleri kapsamında oryantasyon eğitimi düzenlendi. 14 memurun katıldığı eğitim başarıyla tamamladı. Eğitimde, sosyal hayata uyum süreçleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu tanıtımına yönelik bilgilendirme İl Müdür Yardımcımız Musa Saydam,  kurumların tanıtımı ve hizmet esaslarına yönelik genel bilgilendirme Şube Müdürümüz Bahattin Çelik, bakım sonrası rehberlik hizmetleri ise sosyal çalışma görevlisi Ceren Duman tarafından yapıldı.

Eğitim İl Müdür Yardımcımız Musa Saydam tarafından yapılan genel değerlendirme ile sona erdi. İleriki dönemlerde düzenlenecek eğitimlerin daha etkin ve verimli geçmesi için eğitime katılan arkadaşlarımızın görüşlerine başvuruldu.” Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.