""

Oyunu kullanan vatandaşlar piknik alanlarına akın etti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:23

Oyunu kullanan vatandaşlar piknik alanlarına akın etti

Yozgat’ta havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, oylarını kullandıktan sonra piknik alanlarına akın etti.

Oyunu kullanan vatandaşlar  piknik alanlarına akın etti
Son Güncelleme :

16 Nisan 2017 - 19:57

Yozgat’ta sabah erken saatlerde anayasa değişikliğinin oylandığı referandum için oylarını kullanan vatandaşlar, Çamlık Milli Parkı’na akın etti. Oy sonrası kalan zamanlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar mangal yaparak gönüllerince eğlendi.
Oyunu kullandıktan sonra piknik yapmaya gelen Nusret Demir,”Sabah oylarımızı kullandık ve evlerimizde oturmak yerine piknik yapmayı tercih ettik. Hava çok güzel. Kış mevsiminin ardından ilk kez piknik yapma imkanı buluyoruz. Çocuklarımızla birlikte vakit geçirmeyi tercih ettik” dedi.
Dursun Yiğiter ise,”Havalar düzelmeye başladı. Birçok vatandaş gibi biz de oyumuzu kullandıktan sonra kalan zamanımızı değerlendirmek için Yozgat Çamlığı Milli Parkı’na geldik” şeklinde konuştu. Mesire alanında, çocuklar ve gençler ise çeşitli oyunlar oynayıp bisiklet sürerek güzel havanın tadını çıkarttı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.