""

Özbay, Çorlu Spor maçını değerlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 18:56

Özbay, Çorlu Spor maçını değerlendirdi

Yozgat Bozokspor Teknik Direktörü İlhan Özbay, Çorlu Spor 1947 karşısında oynanan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Özbay, Çorlu Spor maçını değerlendirdi
Son Güncelleme :

17 Eylül 2024 - 17:44

Özbay, takımın genel anlamda iyi bir oyun sergilemesine rağmen 3. bölgede etkili olamadıklarını belirtti.
Teknik Direktör İlhan Özbay, “Yeni kurulmuş bir takım olarak ilk deplasman maçımıza çıktık. Zemin koşulları beklentimizin altındaydı ve bu durum oyun taktiğimizi zorlaştırdı. Sahada etkili bir oyun ortaya koyduk ancak özellikle hücumda, 3. bölgede son vuruşlarda etkili olamadık. Net gol pozisyonlarımız vardı fakat değerlendiremedik, iki topumuz direkten döndü. Bireysel hatalardan kaynaklanan goller yedik ve maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Ayrıca ilk 11’deki iki önemli oyuncumuzun eksikliği de sahada hissedildi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen takımımız mücadelesini sürdürdü ve sürdürmeye devam edecek.”dedi.
Taraftarlara da teşekkür eden Özbay, “Bizi bu deplasmanda yalnız bırakmayan ve maç boyunca desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Onların desteği bizim için çok kıymetli. Taraftarlarımızın şunu bilmesini isterim ki; bu takım daha iyi olacak ve onlara layık bir şekilde sahada mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu maçtan aldığımız derslerle, önümüzdeki maçlarda daha iyi hazırlanacağız ve Yozgat Bozokspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Taraftarlarımızın takımımızın gelişeceğinden hiç şüphesi olmasın.”diye konuştu.
Başkan ve yönetimi de teşekkür eden Özbay, “Gece gündüz yanımızda olan Başkanımız Sayın Bahadır Yılmaz ve yönetim kurulumuza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onların büyük emekleri ve destekleri ile bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Yeni kurulmuş bir takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz ve bunun karşılığını sahada en kısa sürede alacağımıza inanıyoruz.”şeklinde konuştu./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.