""

Özcan’dan yeni yıl mesajı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:33

Özcan’dan yeni yıl mesajı

Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan yeni yıl mesajı yayımladı.

Özcan’dan yeni yıl mesajı
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Kaymakam Özcen yayınladığı mesajında şunları söyledi; Değerli Sarıkayalılar, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentileriyle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, sorunların aşılması, müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda beklentileri güçlendirir, fırsat oluşturur. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni atılımlar yapmak, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar. 2018 yılında da tüm kamu görevlilerimizle birlikte Sarıkaya’mızın gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz. Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün zorlukları aşmaya yetecektir.
Değerli Sarıkayalılar, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentileriyle yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl, sorunların aşılması, müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda beklentileri güçlendirir, fırsat oluşturur. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni atılımlar yapmak, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar. 2018 yılında da tüm kamu görevlilerimizle birlikte Sarıkaya’mızın gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz. Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün zorlukları aşmaya yetecektir. Yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının; tüm insanlığa hayırlar getirmesini, sağlık, afiyet ve bereket dolu bir yıl olmasını temenni eder; ilçemizde, ülkemizde ve yurt dışında yaşayan tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunarım.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.