""

Özdemir: Hayvancılıkta verimliliği artıracak çalışmalara devam ediyoruz « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:52

Özdemir: Hayvancılıkta verimliliği artıracak çalışmalara devam ediyoruz

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir, hayvancılık faaliyetlerinde verimliliği arttıracak çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, bu kapsamda İl genelinde 320 adet sac hayvan suluğu (sıvat) dağıtımının yapıldığını söyledi.

Özdemir: Hayvancılıkta verimliliği  artıracak çalışmalara devam ediyoruz
Son Güncelleme :

02 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat’ın tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi yönünde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Özdemir,“Hayvancılıkta verimliliği arttıracak yardımcı tesislerden biri olan sac hayvan sulukları hayvanların su ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla İlimiz Merkez İlçesinde 51 adet, Akdağmadeni’nde 49 adet, Aydıncık’ta 15 adet, Çekerek 26 adet, Kadışehri 17 adet, Saraykent 10 adet, Sarıkaya 34 adet, Sorgun 53 adet, Yerköy 34 adet, Şefaatli 25 adet ve Boğazlıyan 6 adet olmak üzere otlakiye alanlarına yerleştirilmek üzere teslimi yapılmıştır. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.