""

Öztürk, odalar ve borsaları ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:56

Öztürk, odalar ve borsaları ziyaret etti

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk, Konya-Karaman-Niğde-Sivas-Yozgat bölgesi odalar ve borsalarını ziyaret etti.

Öztürk, odalar ve  borsaları ziyaret etti
Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 7:00

TOBB’u temsilen oda ve borsa yönetimleriyle istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaret programında Öztürk, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası, Yozgat Ticaret Borsası, Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası, Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası, Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası, Boğazlıyan Ticaret Borsası, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası, Sivas Ticaret Borsası, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Ticaret Borsası, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası, Niğde Ticaret Borsası, Bor Ticaret ve Sanayi Odası ile Konya bölgesinde Beyşehir Ticaret Odası, Çumra Ticaret Odası, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası, Ereğli Ticaret Borsası, Karapınar Ticaret ve Sanayi Odası, Karapınar Ticaret Borsası, Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaretlerde oda ve borsaların birlik ve beraberliğe önem verilmesi gerektiği vurgulanarak ekonomik ve sosyal konularda istişare edildi.
Türkiye’deki 1,5 milyon işletmenin temsilcisi olan TOBB’un, 365 oda ve borsayla büyük bir aile olduğunu söyleyen KTO Başkanı Selçuk Öztürk, “Oda ve borsaların birlik ve beraberliği ülkemizin hedeflediği ekonomik büyüklükte Türk özel sektörünün katkısı için önem taşımaktadır. TOBB yönetimi olarak tüm oda ve borsalarımızla istişarelerle talep ve önerilerini dinleyerek verdikleri hizmetin kalitesini artırmaya çalışıyoruz. TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da odalar ve borsaların birlik ve beraberliğine hassasiyetle önem vermektedir. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde oda ve borsalarımızın hizmet üretme noktasında kararlı ve azimli olduğunu görmek bizleri mutlu etmiştir” dedi.
Başkan Öztürk’le bir araya gelen oda ve borsa başkanları da ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek verdikleri destekten dolayı TOBB yönetimine teşekkür ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.