""

Pakdemirli’den Özkaya’ya başarı belgesi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 13:17

Pakdemirli’den Özkaya’ya başarı belgesi

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından İl Tarım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya’ya ödül ve başarı belgesi takdim edildi.

Pakdemirli’den Özkaya’ya başarı belgesi
Son Güncelleme :

04 Mayıs 2021 - 16:42

Yozgat İl Tarım ve Orman müdürlüğünün faaliyet alanındaki çalışmalarını değerlendirmek için belirlediği anahtar performans göstergelerine (KPI) göre Isparta ili ile birlikte en başarılı il seçildi.
Bakan Pakdemirli Başarılı çalışmalarından dolayı Tanju Özkaya’yı kutluyorum” ifadelerinde bulundu.
Konuyla ilgili olarak İl Müdürü Tanju Özkaya yaptığı açıklamada; İlimiz bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda çalışmalarına aynı azim ve gayretle devam edecektir. Bütün bu çalışmalardaki özverileri nedeniyle tüm il ve ilçe müdürlüklerimizdeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, bizleri her konuda destekleyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye ,”Şahsım ve Kurumum adına Şükranlarımı Sunarım ” dedi.
(Cemil Mermertaş)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.