""

Pancarın Şeker yolculuğu başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:19

Pancarın Şeker yolculuğu başladı

Kayseri Şeker’in 16 Eylülde başlayan 6’üncü kampanya açılışı ile başlatılan pancar alımı sonrasında işletmeye ilk pancar gönderilerek Pancarın şekere yolculuğu başlatıldı.

Pancarın Şeker yolculuğu başladı
Son Güncelleme :

23 Eylül 2017 - 7:00

Kayseri Şeker Fabrikasında İşletmeye pancar alımı törenine, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez, Genel Müdür yardımcısı Sırrı Doğanlı, Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı ve çalışanlar iştirak ettiler. Tören esnasında konuşan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Kayseri Şeker’e ve dolayısıyla Şeker Pancarı tarımına, Siyasilerin, Bakan, Milletvekili ve bürokratların son dönemde gösterdikleri ilgiden duyulan memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Akay; “Siyasetçilerimizin, Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin Kayseri Şeker’e bu kadar ilgi gösteriyor olması aslında bu güzide kuruluşa gösterilen ilgi alakanın, samimi duyguların, çiftçilerimize sahiplenmenin, onun sorunlarına sahiplenmenin, ilgilenmenin bir ifadesidir. Bizim de bunu iyi bir şekilde anlamamız ve bunu iyi bir şekilde yürütmemiz, yönetmemiz lazım geldiğine inanıyorum” dedi. Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü; Pancarın ekiminden fabrikanın çalışma aşamasına gelinceye kadar çiftçilerimizle yöneticilerin buluştuğu çeşitli tarla günleri, ekim, çapa ve söküm günü gibi etkinlikleri yapıyoruz. Boğazlıyan da 10 Eylül tarihinde fabrikamızın 11. Kampanya açılışını yapmıştık. Kayseri’deki fabrikamızın kampanya açılışına da; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki, Valimiz Sayın Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekillerimiz Taner Yıldız, Sami Dedeoğlu, Hülya Nergis Atçı, İsmail Emrah Karayel yanısıra Bakanlık ve İl protokol mensupları, çiftçilerimiz, çalışanlarımız ve personelimizin de hep birlikte katılımları ile Kayseri Şeker e yakışır bir açılış töreni gerçekleştirmiştik. Emeği geçen katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bugün de pancarın Şeker’e olan yolculuğunu başlatıyoruz. ampanyamızın bereketli olmasını diliyorum. Bu bereketin sonucunda herkesin hak ettiğini, alın teriyle kazandığının karşılığının helalinden almasını diliyorum. Kayseri Şeker fabrikası bunu Türkiye de en iyi yapan en başarılı yapan bir kuruluş haline gelmiştir. Birçok konuda da biz örnek bir kuruluş hale geldik.
Bu örnek kuruluş olmamızı özelliğimizi kaybetmememiz lazım. Bu örnek kuruluş olma özelliğimizi hep beraber sürdürmemiz lazım. Bizden herkes bunu bekliyor. Bize yakışanda budur. Her konuda birinci olmak her konuda başarılı olmak bizim yönetimimize çiftçimize çalışanımıza kuruluşumuza yakışan budur. Ben bunu layıkıyla hakkıyla herkesin idrak ettiğine inanıyorum. Bunu hep beraber başaracağımıza da inanıyorum. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum sağ olun var olun dedi. Tekbirler eşliğinde kesilen kurban sonrasında pancarın şekere yolculuğu dualarla başladı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.