""

Papen Mustafa Yozgat’a geliyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 18:31

Papen Mustafa Yozgat’a geliyor

Bir dönem attığı gollerle Metin Oktay’ın varisi olarak gösterilen Yozgatspor’un efsane golcüsü Mustafa Kocabey Yozgat’ta geliyor.

Papen Mustafa Yozgat’a geliyor
Son Güncelleme :

19 Ekim 2017 - 7:00

Yozgatspor Kulüp Yöneticilerinden Hamza Hakan Şöhret’in girişimleri sonucu Yozgatspor’un efsane golcüsü Mustafa Kocabey ve İlker Dalçiçek 22 Ekim Pazar günü Yozgatspor ve Arsuz Karaağaçspor arasında oynanacak olan karşılaşmaya onur konuğu olarak katılacak.
1999-2000 futbol sezonunda teknik direktör Mahmut Alparslan’ın istediği üzerine Yozgatspor formasını giymişti. Yozgatspor’un başarısı için büyük ter döken ve oynadığı 2 sezonu unutamayan Mustafa Kocabey Yozgatspor taraftarlarıyla buluşmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19