""

Personel ile istişare toplantısı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 21:56

Personel ile istişare toplantısı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, belediyede görev yapan birim amirleri ve tüm personel ile belediye konferans salonunda istişare toplantısı yaptı.

Personel ile istişare toplantısı
Son Güncelleme :

29 Haziran 2022 - 16:45

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, belediyede görev yapan birim amirleri ve tüm personel ile belediye konferans salonunda istişare toplantısı yaptı.
Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Başkan Yardımcısı Cemil Kaplan, birim amirleri ve çok sayıda personeller katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Başkan Ferhat Yılmaz, Yerköy’e hizmet etmek için ellerinden gelen tüm çaba ve gayreti göstereceklerini söyledi.
İlçe halkına hizmet etmek için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Bizler belediye çalışanları olarak bir aileyiz, birbirimize saygı ve sevgi içerisinde olmamız gerekli. Üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek bizlerin en asli görevidir. Bizler görevimizi yaparken sorumluluğumuz olmalı ve görev bilincine sahip olmamız gerekir. Belediyecilikte 8-5 gibi bir çalışma saati olmaz. Herhangi olumsuz bir durumda örnek verecek olursak su patlağı, temizlik veya benzeri bir sorunda belediyede görev yapan bir kişi benim mesaim bitmiş ben gitmeliyim dememeli. Böyle bir şey söz konusu dahi olmaması lazım, onun için bütün personelimizin her an göreve hazır olması gerekir ve sorunlara anında müdahale etmesi gerekir. Çalışan ve alın teri döken personel mutlaka karşılığını alacaktır. Sonuç olarak herkes üzerine düşenin fazlasını yapması gerekir. Şu ana kadar yaptıklarınızı şu andan itibaren katlayarak yapacağınıza inanıyorum.” dedi.
Başkan Ferhat Yılmaz’ın konuşması sonrasında personellerle fikir alışverişinde bulundu. Haber Merkezi

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.