""

“Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” Konferansı « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 04:08

“Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” Konferansı

Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Yozgat’ta “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” temalı bir konferans düzenlendi. Etkinlik, Yozgat İl Müftülüğü tarafından Büyük Sinema ve Kültür Salonu’nda gerçekleştirildi.

“Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” Konferansı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2024 - 18:15

Etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi sinevizyonu ile başladı. Açılış konuşmasını Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden yaptı. Ardından, Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt tarafından “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu bir konferans verildi. Konferansta, Hz. Peygamber’in şahsiyet inşasında ideal bir örnek olarak; kul olması, güvenilirlik, tevazu, nezaket, vefa, adalet, merhamet ve sabır gibi özellikleri üzerinde duruldu.
Programa Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Sivas İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Fudayl Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, ilçe müftüleri, şube müdürleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Konferansın ardından, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan ve İl Müftüsü Ali Gülden, Doç. Dr. Fatih Kurt’a hediye takdiminde bulundu./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.