""

POMEM’de 27. dönem eğitim ve öğretim yılı ilk dersi başladı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:58

POMEM’de 27. dönem eğitim ve öğretim yılı ilk dersi başladı

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin (POMEM) 27. Dönem eğitim ve öğretim yılı ilk dersle başladı.

POMEM’de 27. dönem eğitim  ve öğretim yılı ilk dersi başladı
Son Güncelleme :

08 Aralık 2021 - 18:11

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin (POMEM) 27. Dönem eğitim ve öğretim yılı ilk dersle başladı.
Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 812 öğrenci, 27. Dönem eğitim ve öğretim yılı için ders başı yaptı.
Düzenlenen programa; Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Halil Başer katıldı.
POMEM konferans salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan derste, polis adayına seslenen Vali Polat, öğrencilere başarı temennisinde bulundu.
Vali Polat, polislik mesleğinin hukuka ve vicdana uygun bir şekilde yapılması gerektiğini belirterek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Polat, “Öncelikle giydiğiniz üniformaya saygınız olacak ve çok seveceksiniz. Bu üniforma için gerektiğinde sizden öncekiler gibi toprağa düşmeyi şehit olmayı, o imanı, o inancı içinizde yaşayacaksınız ve yaşatacaksınız. Bu millete hizmet yolunda her zaman en önde, sahada devletin bireyleri olarak vatandaşla birebir ilişki içerisinde bu millete sevdalı bireyler olacaksınız, bu devlete sevdalı olacaksınız. Bu bayrak için bu devlet için bu millet için şehadet şerbetini içmeye gönüllü olacaksınız. Bu toplumun her kesimine yakın olmak zorundayız. Devletin emrinde milletin hizmetinde olacağız, devletin dışında hiçbir kişi ve gruptan emir almayacağız. İnşallah buradan çok iyi bir şekilde mezun olup devlete hizmet etmeye devam edeceksiniz” diye konuştu.
Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi de polis adaylarına eğitim ve öğretim hayatlarında başarı dileklerinde bulundu.
Dersin ardından POMEM öğrencileri ile birlikte katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Alpaslan DEMİR

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.