""

Prof. Dr. Taner Demirer CHP’ye katıldı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:09

Prof. Dr. Taner Demirer CHP’ye katıldı

Türkiye’nin önemli tıp profesörlerinden biri olarak tanınan ve siyasette de aktif rol alan Prof. Dr. Taner Demirer, bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katılarak siyasi arenadaki yolculuğuna yeni bir dönemle devam etti.

Prof. Dr. Taner Demirer CHP’ye katıldı
Son Güncelleme :

28 Mayıs 2024 - 18:09

Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı olan Prof. Dr. Taner Demirer, yaklaşık bir ay önce partisinden ayrılma kararı almıştı. Kararını, partisinin ‘merkez parti olma hedefinden uzaklaştığını’ belirterek açıklayan Demirer, siyasi duruşunu ve ilkelerini ön planda tutarak yeni bir adım atmaya hazırlandı.
Bugün CHP’nin düzenlediği grup toplantısında katılan Prof. Dr. Taner Demirer, CHP rozetini Genel Başkan Özgür Özel’in elinden aldı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Demirer’in katılımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Taner Demirer gibi değerli bir ismin partimize katılmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Onun deneyimleri ve bilgisi, partimizin daha da güçlenmesine katkı sağlayacak” dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.