""

Proje tasarım teknikleri eğitimi düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 05:29

Proje tasarım teknikleri eğitimi düzenlendi

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırmalar Topluluğu (BÜTBAT) tarafından 9-10 Aralık 2017 tarihinde “Tıp Fakültesi Öğrencileri için Proje Tasarım Teknikleri Eğitimi” düzenlendi. Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime 28 öğrenci katıldı.

Proje tasarım teknikleri  eğitimi düzenlendi
Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 7:00

BÜTBAT Akademik Danışmanı Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Kader’in koordinatörlüğünde düzenlenen etkinlikte, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Tıp Fakültesi, Ortopedi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Korkmaz, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Yeşim Göçmen, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Börekçi ve Sağlık Yüksekokulu Araş. Gör. Betül Kuş da eğitmen olarak yer aldı.
Akademisyenler tarafından verilen eğitim seminerlerinde; proje tasarımında karşılaşılan temel kavramlar, özgün değer, yöntem, yapılabilirlik ve yaygın etki gibi projenin ana bileşenleri, literatür analizi, bilgi kaynaklarına ulaşım yolları ve değerlendirilmesi, araştırmanın planlanması ve zaman yönetimi, proje içeriğinde yenilikçilik unsurları ve patent odaklılık ile patent süreçleri, proje ürünlerinin önemi konularında bilgiler aktarıldı.
Etkinlik sonunda öğrencilere katılım belgesi ve gönüllü olarak katkı veren eğitmenlere de teşekkür belgeleri verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.