""

PTT mobil aracı hizmete girdi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:57

PTT mobil aracı hizmete girdi

Türkiye genelinde yaklaşık 4 bin 500 işyeri bulunan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yaygın hizmet ağını mobil araçlarla daha da genişletiyor. PTT, mobil araçlarla posta, kargo, bankacılık gibi alanlardaki kaliteli hizmeti ülkemizin dört bir yanında vatandaşın ayağına götürüyor.

PTT mobil aracı hizmete girdi
Son Güncelleme :

06 Ocak 2018 - 7:00

“PTT Her Yerde” sloganı ile ilk olarak Kasım 2016’da Ankara, Antalya, Denizli ve İstanbul’da hizmet vermeye başlayan mobil araçlar Nisan 2017’de de Yozgat’ta yola çıktı. PTT şubesi olmayan belediyelerde haftanın belirli günleri hizmet veren PTT Mobil Aracı, 2018 yılıyla birlikte Organize Sanayi Bölgesinde de hizmete başladı. Ekonomik hareketliliğin her daim yaşandığı Organize Sanayi Bölgesinde firma yetkililerin ve vatandaşların işlerini kolaylaştırmayı hedefleyen PTT Mobil Aracı, yıl boyunca Pazartesi ve Cuma günleri hizmet verecek.
Posta, kargo ve bankacılık gibi işlemler için Yozgat ve Yerköy’e gitmek zorunda kalan firma yetkilileri PTT Mobil Aracı ile işlemlerini daha hızlı ve kolay yapabilecek. Böylelikle zamandan tasarruf sağlanacak, ekonomik adımlar daha hızlı atılacak.
Yozgat PTT Başmüdürü Kadir Tomrukçu, mobil araçların vatandaşa hizmeti yerinde sunma anlayışı doğrultusunda faaliyete geçirildiğini belirterek, “vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya, huzur, mutluluk ve refahını artırmaya yönelik hizmetlerimizi her geçen gün geliştirip çeşitlendirmeye devam ediyoruz” dedi.
PTT HER YERDE
Tomrukçu; “PTT Her Yerde” sloganından hareketle ilimiz bünyesinde 1 Başmüdürlük, 12 Merkez Müdürlüğü, 7 Şube ve 22 acente olmak üzere toplam 42 işyerinde 160 personel ile hizmet veren şirketimiz özellikle işyerimizin olmadığı, acil ihtiyaç duyulan mahallerde, deprem, sel vb. gibi doğal afet durumları ile fuar, açılış, gösteri ve toplantılarda, şehir merkezinden uzak sanayi bölgelerinde, ayrıca işyeri açılmasına uygunluk verilen fakat zaruri nedenlerle henüz faaliyete başlanılamayan yerler ile bu bağlamda müşterilerimizin bizim ayağımıza gelmesi düşüncesinden ayrılarak bizim müşterilerimizin ayağına gitmemiz odaklı Genel Müdürlüğümüzce belirlenen strateji doğrultusunda tüm hizmetlerimizin verildiği Mobilize PTT Aracı tahsis edilmiştir” ifadelerini kullandı.
İŞLEMLER DAHA
HIZLI DAHA KOLAY
Başmüdürü Kadir Tomrukçu; “Nisan 2017’de bir büyük mobil araçla yola çıktık. Yozgat sınırları içerisinde PTT şubesi olmayan ve ihtiyaç duyulan her yere ulaşmaya çalıştık. Mobil aracımız iki personelle hizmet vermektedir.
Yozgat’ın ekonomisinin en hareketli olduğu yerlerin başında gelen Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde de şubemizin olmadığını ve firma yetkililerinin posta, kargo ve bankacılık gibi işlemler için en yakın merkeze giderek hizmet aldıklarını biliyoruz.
Bizlerde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya, huzur, mutluluk ve refahını artırmaya yönelik hizmet vermeyi amaçladığımızdan dolayı haftanın iki günü Pazartesi ve Cuma günleri Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet vereceğiz. Sadece Organize Sanayi Bölgesi firmalarına değil, çalışanlara çevre köydeki vatandaşlarımıza yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.